HOME | SITE MAP | CONTACTCreated and developed : ACED Copyright : ACED

TRADUCERI SPECIALIZATE, TRADUCERI TEHNICE DEDICATE

Va dedicam echipe de traducatori profesionisti asistate permanent de terminologi specializati pentru a transpune consecvent in traducerile lor experienta si cunostintele acumulate alaturi de dvs.

Analizam impreuna cu dvs. materialele de tradus si stabilim modalitatea optima de comunicare a mesajului considerand sectorul de activitate, tipul materialului, destinatia acestuia prin identificarea publicului adresant si orice coordonata suplimentara importanta, dupa caz.

Specialistii ACED CONSULT MULTIMEDIA asigura excelenta in traduceri tehnice, traduceri specializate in urmatoarele domenii si sectoare de activitate:

Traduceri Auto
Traduceri Automatizari Industriale si Actionari Electrice
Traduceri Tehnica Incalzirii si Traduceri Tehnica Frigului
Traduceri Electro
Traduceri Constructii
Traduceri Medicale
Traduceri Juridice
Traduceri Comerciale si Traduceri Economico-Financiare
Localizare Software

Traduceri Auto

Prin experienta de lucru alaturi de jucatori importanti pe piata de profil, AUTO ROM, GENERAL MOTORS, TOYOTA Romania, PORSCHE Romania, AUTOMOBILE BAVARIA, IVECO, VOLVO Romania, FORUM AUTO VOLVO, AUTOMOTIVE TRADING SERVICES am devenit pasionati de acest domeniu si de domeniile conexe.

Tipuri de materiale specifice: manuale de exploatare auto, manuale de utilizare, carnete de service auto, carnete de garantie, manuale de reparatii, manuale de vanzari, fise post, fise specificatii tehnice, cataloage de produs, comunicate de presa etc.
sus

Traduceri Automatizari Industriale si Actionari Electrice

Experienta de lucru alaturi de jucatori importanti pe piata de profil, DANFOSS, MOELLER GmbH, MOELLER ELECTRIC, SCHNEIDER ELECTRIC, ABB POWER TECHNOLOGIES asigura traducerile de calitate in acest domeniu.

Tipuri de materiale specifice: documentatie de proiectare, cataloage de produs, fise specificatii tehnice, fise produse, instructiuni, comunicate de presa etc.
sus

Traduceri Tehnica Incalzirii si Traduceri Tehnica Frigului

Parteneriatele fructuoase cu BUDERUS, ROBERT BOSCH, FERROLI, FRIGOTEHNICA, DANFOSS, FRESH AIR, ABB POWER TECHNOLOGIES vorbesc de la sine despre competenta echipelor de traducatori si terminologi ACED CONSULT MULTIMEDIA.

Tipuri de materiale specifice: documentatie de proiectare, cataloage de produs, fise specificatii tehnice, fise produse, instructiuni, manuale tehnice, manuale utilizare, comunicate de presa etc.
sus

Traduceri Electro

Una dintre specializarile initiale ale echipelor de traducatori si terminologi ACED CONSULT MULTIMEDIA, cu origini mai vechi de 10 ani si dezvoltata alaturi de BSH ELECTROCASNICE, ALLTROM, ALVEUS, FRESH AIR

Tipuri de materiale specifice: manuale de utilizare, manuale de instalare, manuale service, certificate de garantie, cataloage de produs, pliante de produs, volante, comunicate de presa etc.
sus

Traduceri Constructii

Traducatorii specialisti ACED CONSULT MULTIMEDIA asigura traduceri profesioniste in acest domeniu, acest lucru fiind atestat de clienti fideli precum WIENERBERGER Sisteme de caramizi, RIGIPS, BAUMIT, REHAU, LINDAB.

Tipuri de materiale specifice: documentatie de proiectare, fise produs, cataloage de produs etc.
sus

Traduceri Medicale

Experientele de lucru alaturi de ALCON PHARMACEUTICALS, ROCHE, F. HOFFMANN-La ROCHE, MEDIC 1, OFTAFARMA-SIFI, GlaxoSmithKline reliefeaza competenta echipei ACED CONSULT MULTIMEDIA in traducerile medicale si farmaceutice.

Tipuri de materiale specifice: prospecte, fise produs, fise medicale
sus

Traduceri Juridice

Una dintre specializarile initiale ale ACED CONSULT MULTIMEDIA, perfectionata de colaborarile de lunga durata cu toti clientii nostri, dar in special cu PricewaterHouseCoopers, TMF Romania, TMF Management, Ernst & Young si multi, multi altii.

Tipuri de materiale specifice: contracte diverse, legislatie, acte diverse etc.
sus

Traduceri Comerciale si Traduceri Economico-Financiare

O alta specializare initiala a echipei ACED CONSULT MULTIMEDIA, perfectionata de colaborarile de lunga durata cu toti clientii nostri, dar in special cu PricewaterHouseCoopers, TMF Romania, TMF Management, Ernst & Young.

Tipuri de materiale specifice: rapoarte financiare, rapoarte de audit, dosare licitatii, scrisori bancare, legislatie, contracte diverse etc.
sus

Localizare Software

Materializarea serviciilor noastre comporta si valente virtuale si electronice. Astfel, in vederea asigurarii unei comunicari integrate, specialistii ACED CONSULT MULTIMEDIA au beneficiat de rezultate excelente in sectorul traducerilor specializate de software, aplicatii de gestiune personalizate, website-uri de prezentare si website-uri de brand etc.
sus