HOME | SITE MAP | CONTACTCreated and developed : ACED Copyright : ACED

PROOF-READING / VERIFICARE SPECIALIZATA DE TEXT

Procesul de asigurare a calitatii impune prin procedura interna de lucru, verificarea de specialitate de catre terminologul dedicat a fiecarui material tradus, asigurand astfel un plus de calitate materialelor traduse.

Supervizam permanent etapele de realizare a materialelor dvs. prin personal specializat dedicat, Coordonatorul dvs. de Proiect, reusind astfel sa respectam calendarul planificarii convenite cu dvs.

Traducerea materialului dvs. va fi intotdeauna verificata in detaliu si adaptata particularitatilor sectorului dvs. de activitate, terminologiei agreate de dvs. si mai ales destinatiei respectivului material, prin analizarea publicului sau tinta.

In procesul de verificare specializata de text, experienta si competenta terminologului specializat sunt definitorii, fiind conjugate de glosarele terminologice dedicate respectivului client si de istoricul feedback-urilor acestuia.

Verificarea de specialitate a traducerilor este etapa finala a procesului de traducere specializata si de verificare a calitatii.

Definitivand procesul de proof-reading/verificare specializata, cu acordul Coordonatorului dvs. de Proiect, materialul tradus si verificat este acum pregatit pentru:

autorizare
legalizare
DTP/machetare
tiparire
livrare

Paleta extinsa a domeniilor de expertiza in traduceri si verificari specializate include proiecte de anvergura inscrise in: traduceri si verificari tehnice, traduceri si verificari medicale, traduceri si verificari juridice, traduceri si verificari economice, traduceri si verificari auto, traduceri si verificari IT, localizare software etc.

Principalele limbi, dialecte si combinatii din si in care asiguram proof-reading / verificare specializata de text:

proof-readingromana
engleza
italiana
bulgara
macedoneana
ceha
polona
olandeza
germana
spaniola
ucrainiana
croata
slovaca
suedeza
turca
franceza
rusa
maghiara
portugheza
slovena
norvegiana
greaca
etc.

sus